Stop Ondt I Røven

Anne er mere populær end mig. Trine har pænere tøj end mig. Emil har en bedre smartphone! Er der også noget, du har ondt i røven af? Så stop! Lad visdommen på denne blog guide dig til større sindsro og bedre relationer.

Har du nogensinde tænk: "Ej, han er da for meget!", eller: "Puha, hun tror nok hun er noget"? Så har du strejfet nogle af Jantelovens grumme paragraffer. Mange gange ender det ud med, at man får rigtig ondt i røven, enten fordi andre er for meget, eller man selv ikke er nok.

Denne blog vil derfor gerne fremelske værdierne fra hvad man måske kan kalde 'Antijanteloven'. Med den rette optimisme rettet imod sig selv og andre, kan vi opnå en meget mere elskelig atmosfære!

Så se at få lettet røven og gør dig selv og din omverden en tjeneste: stop med at have ondt i røven!

Om SOIR


Det kan jo godt være, at du undrer dig over, hvad denne blog er og hvad der er med alle de numser! Svaret på første spørgsmål hænger sammen med Kulturmødet Mors. 3.k på Visuel HF, der ligger i Viborg, blev i år inviteret med til Kulturmødet på Mors for at deltage. Jantelovens forfatter, Aksel Sandemose, stammer fra selv samme ø, og derfor var deres tema Aksel Sandemoses Jantelov.
Deres opgave var at fortolke Janteloven, bearbejde den og så præsentere den for et publikum, og forhåbentlig starte en dialog. 
Maria Kruse og Manja Hansen, som er skabere af SOIR (Stop Ondt I Røven), udarbejdede i fællesskab denne blog, samt dens indhold. 
Formålet er dels at gøre dig opmærksom på Jantelovens effekt på omgivelserne og introducere en 'Antijantelov'-tilgang til dine medmennesker. 

Og så aller de numser? Ja.. efter at have genfortolket Janteloven, og set på dens funktion i dagens Danmark, mente de at udtrykket: at have ondt i røven var passende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar